Forside Links Maritim sundhed
Maritim sundhed
Vis antal: 
# Link Hits
1   Link   Lægevagten
Et yderst nyttigt link, her finder du gode råd til de mere almindelige nødstilfælde, anbefalinger af skibsmedicin og vejledning om hvem du kan kontakte for yderligere hjælp. Det her er noget enhver sejler bør have en vis viden om!
857
2   Link   Søsportens sikkerhedsråd
Her finder man en del pjecer om almindelige forholdsregler til søs og omgang generelt med det våde element.
978
3   Link   Antidopinglisten
Her finder du den aktuelle dopingliste over forbudte stoffer. Hvis du er i tvivl bør du spørge din læge! Har du brug for medicin på listen kan det være nødvendigt med et "Therepautic Use of Exemption" (TUE), men igen tal med din læge! Ansøgning sendes til Anti Doping Danmark, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby. Er du + din egen læge i tvivl kan du ringe til dopinglinjen: åben mandag og torsdag mellem klokken 16.00 og 18.00. Linien har telefonnummer 70 25 71 12
878
4   Link   Oversigtsartikel om sejlads og sportsmedicin
British Journal of Sports Medicine har her en lidt langhåret artikel om vanlige idrætsproblemer blandt sejlere. Den er ikke desto mindre god.
1806
5   Link   Sportnetdoc.dk
En fremragende hjemmeside der omhandler alle de almindelige idrætsskader og beskriver dem i detaljen. Det bedste af det hele er genoptræningsvejledningen for hver enkelt skade, som er rigt illustreret og nem at følge. Kan varmt anbefales!
807
6   Link   Sejlsikkert.dk
Almen info om sikkerhed til søs.
788
7   Link   Statens Serum Institut
Hvilke vaccinationer skal du have når du rejser udenlands og hvilke smitsomme sygdomme kan du risikere at få? Hjemmesiden er vejledende og kan ikke gøre det ud for konkret rejserådgivning hos lægen.
1263