Update den 4. august 2021

Bane 2 starter kapsejlads 4. august og bane 1 starter kapsejlads 11. august.

Så går kapsejlads i gang igen og nu på begge baner. I kan stadig nå at tilmelde jer på websitet https://svanemøllekredsen.dk/tilmelding/. Den forløbige deltagerliste til bane 1 kan også hentes nu på https://svanemøllekredsen.dk/deltagere/

Efter sejladserne vil der være præmieoverrækkelse og hygge i restauranten ved FREM.

Vel mødt
Kapsejladsudvalget

Update den 22. juni 2021

Så skete det endeligt – Bane 1 starter kapsejlads den 11. august

Så kan Bane 1 endelig komme i gang med sejladser fra 11. august 2021. Og med et forsamlingsloft på 500 kan vi afvikle det på helt normal vis. Så derfor skynd jer at melde jer til, så har vi nemlig mulighed for at forberede løbslister i god tid inden start. I skal tilmelde jer på https://svanemøllekredsen.dk/tilmelding/ Sidste frist for tilmelding vil være 28.07.2021. Der vil være nogen, der har betalt for en hel sæson på Bane 1. I vil høre nærmere om refundering af en del af jeres beløb. Skulle der mod forventning igen komme restriktioner pga corona, så melder vi det selvfølgelig ud hurtigst muligt.

Har I spørgsmål da kontakt os på https://svanemøllekredsen.dk/kontakt-formand-svanemollekredsen/ eller hold jer orienteret her på siden eller på Facebook.

Med denne gode nyhed må I alle have en god sommer
Kapsejladsudvalget

Update den 18. maj 2021

Bane 1 ligger stadig stille

Opstart af kapsejlads på Bane1 afventer stadig et forsamlingsloft på minimum 200 personer, der kan gøre det muligt at afvikle kapsejlads på en forsvarlig og god måde. På nuværende tidspunkt forventer vi derfor først at kunne starte op til august. Lige nu er der 25 tilmeldte både med ca. 130 deltagere. Der forventes at blive 70-80 deltagende både. For at sejladserne kan afvikles forsvarligt, skal alle starter være afviklet inden bådene fra 1. start har sejlet en runde på den 1 sømil lange bane. En runde for en mellemstor sejlbåd tager 20-25 minutter og det giver mulighed for 5 starter. Det gør at alle deltagende både med besætninger skal kunne være dækket ind under forsamlingsloftet.

Allerede tilmeldte
Vi har derfor heller ikke en sidste tilmeldingsfrist, før vi kan melde et starttidspunkt ud. Mht. betaling vil de allerede tilmeldte får mulighed for refundering af en del af beløbet, når vi kender opstartstidspunktet. Evt. spørgsmål kan I stille via dette link. Tilmelding kan ske her.

Hold jer orienteret her på siden eller på Facebook.

Update den 26. april 2021

Bane 2 starter kapsejlads 5. maj

Bane 2 starter kapsejlads den 5. maj for spækhuggere, If’ere og H-både. J70 og J80 sejler også med på bane 2, så tilmeld jer hurtigst muligt. Se sejladsbestemmelserne her

Bane 1 kan tidligst starte op efter 21. maj, hvor forsamlingsloftet bliver 100. Vi arbejder fortsat på, hvordan det kan afvikles på en god måde for alle. Vi forventer at kunne afvikle helt normale kapsejladser på bane 1 fra august, hvor forsamlingsloftet forventes at være ophævet.

Tilmelding
Vi har derfor ikke en sidste tilmeldingsfrist, men skynd jer at tilmelde jer, så kan vi bedre forberede sejladserne. Der vil kun være tilmelding via website: https://svanemøllekredsen.dk/tilmelding/ hvor beløb også vil fremgå. Evt. spørgsmål kan I stille via dette link

Følg med her på websitet eller Facebook, hvor vi løbende vil informere om det hele.

Tirsdagssejlads starter op 4. maj

Vi ser lysere tider i øjnene – også med hensyn til Tirsdagssejladserne, som med omvendt handicap netop tilgodeser de p.t. gældende corona-restriktioner. Læs mere om hvordan det afvikles under Tirsdagssejlads.
 


Lidt om kapsejladsregler

I denne ualmindelige ventetid vi er i, så er her lidt læsestof af bliver klogere på omkring kapsejladsregler. Hent Regelkursus her

God læselyst!